ЛАТЕКС СУПЕР БЯЛ – МАТ


Качествен, вододисперсен продукт с максимална белота, отлична покривна способност и паропропускливост. Устойчив на миене и триене, без мирис и безвреден за околната среда. Предназначен за бяло боядисване върху здрави, гипсови, варови шпакловки, гипсокартон, мазилки, стар латекс, тапети и др. повърхности в интериора.

Екологосъобразен продукт, в съответствие с изискванията на Директива 2004/42 на ЕС за ЛОС.

Начин на работа:

Нанася се с четка или валяк при температура на въздуха от 5°С до 30°С. Изисква се основата да е здрава без напукване.

  1. Грундиране с Термокол грунд.
  2. Нанасяне на СУПЕР БЯЛ ЛАТЕКС в 1-2 слоя.
 

ЛАТЕКС – интериор


Kачествен, вододисперсен продукт за приложение в интериора и възможност за оцветяване в над 10 000 цвята по каталог. Предназначен за цветно боядисване върху здрави, гипсови, варови шпакловки, гипсокартон, мазилки, стар латекс, тапети и др. повърхности. Притежава висока покривност и паропропускливост. Устойчив на миене и триене, без мирис. Екологосъобразен продукт, в съответствие с изискванията на Директива 2004/42 на ЕС за ЛОС.

Начин на работа: Нанася се в 1 – 2 слоя с четка, валяк или шприц-пистолет при температура не по-ниска от +5°С. Основата да е здрава без напукване. Възможно е разреждане с вода до 5%. Всеки следващ слой се нанася след изсъхване на предходния.

1. Грундиране с Термокол Грунд.

2. Нанасяне на ЛАТЕКС – ИНТЕРИОР в 1 – 2 слоя.

 

ЛАТЕКС – ВИНИЛ – МАТ


Висококачествен, продукт с отлична покривност и белота. Устойчив, екологичен, матов, почистващ се. С лекота на нанасяне, за постигане на отличен, професионален финиш, без пръскане. Предназначен за боядисване върху здрави, гипсови, варови шпакловки, гипсокартон, мазилки, стар латекс, тапети и др. повърхности в интериора, с повишено съдържание на пигмент. Основен цвят – бял. Възможност за машинно оцветяване по каталог в пастелни тонове.

Екологосъобразен продукт, в съответствие с изискванията на Директива 2004/42 на ЕС за ЛОС.

Начин на работа:

Нанася се в 1-2 слоя с четка, валяк или безвъздушно шприцоване, при температура в помещението между не по-ниска от +8°С и не по-висока от + 35°С върху предварително подготвена здрава повърхност.

 

ЗАЩИТЕН ЛАК ЗА ЛATEKС /ГЛАНЦ, МАТ, САТЕН/


Висококачествен, защитаващ продукт за латексни покрития. Увеличава дълготрайността, запазва и подчертава свежестта на цвета. Прозрачен, лесно почистващ се, изключително устойчив на мокро миене и триене, запечатващ, с лекота на нанасяне. За постигане на отличен, професионален финиш в интериора. Предназначен за нанасяне върху всички видове здрави латексови и други строителни покрития на помещения с висока натовареност.

Екологосъобразен продукт, в съответствие с изискванията на Директива 2004/42 на ЕС за ЛОС.

Начин на работа:

Нанася се с четка, валяк или безвъздушно шприцоване, при температура в помещението между +5°С и + 30°С върху суха, чиста и здрава повърхност.

 

ГРУНД ЗА БОИ И ЛАТЕКС


Готов за употреба, качествен, вододисперсен продукт без мирис и безвреден за околната среда. Предназначен за грундиране на различни бетонови, варопясъчни или циментови повърхности, гипсови, варови шпакловки, гипсокартон – в интериора и екстериора, с цел осигуряване на подходяща контактна основа преди нанасяне на архитектурни бои и латекс, като (Фасадна Боя – Акрилна/Силиконова, Латекс Интериор, Супер Бял Латекс, Латекс Винил). Цвят – бял. С продукта се работи съгласно техническото описание.

Начин на работа:

Нанася се в 1 слой с четка или валяк при температура на въздуха от 5&grad;С до 30&grad;С и непряко слънце греене. Изисква се основата да е здрава, без напукване и суха. При външни повърхности се нанася минимум 7 дни, след шпакловка като през този период не е имало валежи.

 

БЕТОН КОНТАКТ – ГРУНД


Специален, качествен, вододисперсионен тип продукт в оксидно чевен цвят. Готов за употреба. Осигурява здрава връзка между две нееднородни основи, като създава повърхност със сигурно и равномерно разпределение на сцеплението.

Предназначен за употреба:

Като контактен грунд върху гладки бетонови стени и тавани преди полагане на мазилки;

Преди лепене на фаянсови плочки върху стари такива;

Преди лепене на гипсокартон върху тухлени, бетонови и др. стени.

Екологосъобразен продукт, в съответствие с изискванията на Директива 2004/42 на ЕС за ЛОС.

Начин на работа:

Нанася се в 1 слой с четка или валяк при температура на въздуха от+ 5°С до +30°С.

 

РЕЛЕФНА БОЯ


Качествен, вододисперсен продукт на акрилна основа, с релефен ефект. Предназначена за боядисване на повърхности в екстериора и интериора. Нанася се върху предварително подготвени и грундирани основи от бетон, газобетон, гипсокартон, варо-циментови мазилки и др. Релефът се постига чрез структуриране с едропорест валяк. Покритието оптически коригира леки неравности, притежава висока атмосфероустойчивост и паропропускливост. Успешно се използва самостоятелно или като елемент от цялостна топлоизолационна система за стени. Основен цвят – бял и възможност за машинно оцветяване по каталог. Екологосъобразен продукт, в съответствие с изискванията на Директива 2004/42 на ЕС за ЛОС.

Начин на работа:

Нанася се в 1 или 2 слоя, върху предварително обработени с Термокол – ГРУНД ЗА МАЗИЛКИ, здрави повърхности. След изсъхването на грунда, с маламашка се нанася слой Релефна боя и се структурира с едропорест валяк. При големи отклонения в основата, Релефна боя може да се нанесе в два слоя. Първия слой се нанася с маламашка. След изсъхването му се нанася втори слой и се структурира.

Възможност за добавяне на до 5 % вода. Работи се при температура не по ниска от +50°С.

 

БОЯ ЗА БЕТОН


Висококачествена устойчива, акрилна боя. Предназначена за нанасяне върху циментови/бетонови, тухлени или асфалтови подове и други повърхности. С приложение на открито и закрито. Особено подходяща за спортни площадки, гаражи, паркинги, комини, колони и др. Лесна за нанасяне, бързосъхнеща, покривна с много добра контактност, товароносимост и издръжливост. Прави повърхността гладка. Изключително устойчива на често миене и вредни климатични влияния.

 

РАЗРЕДИТЕЛ АМВ


Предназначен за разреждане на алкидни и маслени бои, емайллакове, репаратурни автоемайллакове, грундове и други на алкидна основа, както и за почистване на замърсени метални и други повърхности и бояджийски инструменти. Готов за употреба продукт.