ТЕРМОКОЛ е продуктово – инженерингова компания, която има за цел да улесни и подкрепи клиента при взимане на най-оптималните за него интериорни, екстериорни и продуктови решения.

За нас са важни целите и потребностите на клиента, на всеки етап от реализацията на неговия проект. Ето защо предоставяме голям избор от решения, благодарение на които клиентът завършва своя проект навреме и получава сигурност на инвестицията си.

Компанията Термокол е създадена да обслужва крайният потребител с продукти притежаващи високи показатели в сегмент хоби и полупрофесионални. Високи показатели означава, в горната и над горната граница показатели оказани в стандартите.

Как успяваме да постигнем това:

При дистрибуцията на такъв вид продукти, отстъпките в търговската мрежа достигат до 50%, а в някой случаи и повече. Това естествено води до намаляване на качествата (характеристиките) им. Вместо това, тези % ние ги инвестираме обратно в продукта и от там постигаме нивото на качествата, към които се стремим- якостни, времеви, пластични, визуални и др.

Продуктите на Термокол ще намерите в наш магазин.

Екипът на Термокол